Si mund te kryhet blerja?

Online: -Shko tek faqja -Zgjidh shfaqjen -Zgjidh bileten dhe numrin e biletave qe doni -Kliko blerje per te vazhduar blerjen -Shiko blerjen dhe vazhdo -Vendos te dhenat tuaja per te vazhduar blerjen- -Zgjidh menyren e pageses per te perfunduar blerjen.

Pikshitja:

Perpara shfaqjes pikshitja e MusicDeal do jete e vendosur ne Tirane.Aty mund te blini bileten tuaj(pin&cash) Nese do keni nevoje per pyetje apo ndihme mund te drejtoheni tek stafi .